Cross Training

UNIEK IN ROOSENDAAL

Onze Cross Training is uniek in Roosendaal. Cross Training is samengesteld vanuit CrossFit, Strongman en MetCon. Wij vinden deze mix namelijk de beste combinatie om te werken aan kracht, techniek en conditie. Je werkt dus aan je algehele fitheid, altijd full body en met professionele begeleiding. En dat merk je al snel aan de progressie die je maakt! Iedere training is anders, maar toch met steeds terugkerende elementen. Op deze manier train je consequent aan bepaalde vaardigheden, maar toch met veel variatie. Het is dus altijd uitdagend, afwisselend en op ieder niveau.

Of je nu een beginner bent of al jaren ervaring hebt, onze Cross Training is toegankelijk voor iedereen die belastbaar is. Daardoor zijn onze trainingen laagdrempelig en voel je jezelf al snel thuis in onze community. Benieuwd of dit iets voor jou is?

MetCon Trainingen

Naast onze Cross Training bieden wij ook aparte MetCon trainingen aan. MetCon staat voor Metabolic Conditioning. In deze trainingen zijn we minder bezig met opbouw van kracht en techniek en ligt de nadruk meer op kracht-uithouding. Vaak komen er onderdelen van Hyrox aan bod en wordt hier specifiek op getraind, omdat enkele leden meedoen aan deze events.
Ook besteden we voorafgaand aan de terugkerende CrossFit events zoals Njoya League of Lowlands Throwdown hier specifiek aandacht aan, zodat de liefhebbers hierop kunnen voorbereiden. Buiten dat het leuk en uitdagend is om dit soort doelen te stellen, is het ook tof om het met een groepje te doorlopen.

FAQ

Hoe fit/belastbaar moet je zijn?

Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, je wordt vanzelf fit! Onze CrossTraining is laagdrempelig en is door de coaches gemakkelijk te schalen naar niveau. Hierdoor kun je ongeacht je niveau deelnemen. Dat wil overigens niet zeggen dat ze makkelijk zijn… In praktijk staan beginners in dezelfde groep als mensen met 10 jaar ervaring en gaat ieder op zijn of haar eigen niveau aan de bak!

Kan ik ook meedoen met een (oude) blessure?

Jazeker, in veel gevallen wel. Vaak kun je met een kleine of oude blessure toch deelnemen aan de training, door wat aanpassingen van de coach. Daarnaast kun je in onze professionele Open Gym zelfstandig of met wat tips van onze coaches een training doorlopen. Ook kun je kiezen voor Personal Training, om zo specifiek jouw klacht te verhelpen. Twijfel je over jouw situatie? Bel ons of stuur een mail.

Op welke momenten kan ik trainen?

Wij bieden 7 dagen in de week CrossTraining aan! Omdat we nog een vrij jonge gym zijn, wordt dit wordt verder uitgebreid naar mate er meer vraag naar is. Ons rooster verschijnt binnenkort op de site. Als je vragen hebt over ons aanbod, bel ons of stuur een mail.

Is Cross Training blessure gevoelig?

Heel simpel, bij ons niet! Onze coaches begeleiden jou met de uitvoering en sturen je bij het bepalen van intensiteit. De blessuregevoeligheid gaat omhoog als je jezelf voorbij gaat qua techniek, tempo, volume of gewicht en dat is iets waar onze coaches bovenop zitten! Uiteraard is het naast het trainen belangrijk om gezonde, volwaardige voeding te eten en voldoende rust te nemen zodat je goed herstelt. Dit alles verkleint je kans op blessures. Ook hierin kunnen wij je optimaal adviseren en begeleiden.

Waarom zijn jullie tarieven hoger dan bij de normale sportschool?

Wij zijn zeker geen normale sportschool. We zijn een community! De sfeer is gezellig en ongedwongen en iedereen helpt elkaar of moedigt elkaar aan, ongeacht het niveau. Bij ons train je in kleine groepen en word je optimaal begeleid en gecoacht. Je moet voor een training ook inschrijven, middels de professionele SportBit manager app, zodat er een plek voor jou gereserveerd is. Daarnaast gebruiken wij professioneel materiaal en zijn onze coaches goed opgeleid en ervaren. We organiseren regelmatig events voor en met onze leden om onze community nóg hechter te maken. Dit alles zorgt ervoor dat jij ècht waar krijgt voor je geld en snel resultaat gaat boeken!.

Kadeplein 2
4703 GB Roosendaal

+31 (0)6 45 49 40 36
info@fit-biz.nl

© 2023 Fit-Biz

Bel mij terug

Design door Visual4All